_MG_5785

Sven

Trots att han är den som jobbat längst av oss frisörer älskar han fortfarande sitt yrke. Han har haft salongen i närmare 20år och har alltid nya mål i sikte.
Frisörkarriären började på Salong Noblesse inne i stan där han utbildade sig och tog sitt gesällbrev. Där har han även medverkat på en del visningar.
Här har vi en erfaren frisör som alltid ger kunden det hen vill ha.

 _MG_5969

Shelly

Hon började sin resa som frisör i slutet på nittiotalet och har sedan dess hunnit med att tävla en del, då både utomlands och på hemmaplan – samt driva egen salong. Numera är hon delägare av Active Crew tillsammans med Sven. Hon har alltid haft stor passion för frisöryrket och är inte rädd för nya utmaningar, då först och främst på klippfronten men även allt annat som har med yrket att göra.

Elin

Elin är en 20-årig tjej gick ur Bjurgårdens treåriga frisörskola i våras och gör nu sina sista timmar inför gesällen hos oss. Hon visste tidigt att hon ville bli frisör och har arbetat målmedvetet för att bli det. Elin är en positiv och go tjej som brinner för sitt yrke. hon lämnar nu 25%till alla kunder tills hon tagit sitt gesällbrev.

 

 IMG_2596

Selma

Selma började här hos oss våren 2016 och är en glad och frisk fläkt till teamet.
Hon har flera års erfarenhet inom yrket både utomlands och här i Sverige. Hon är inte rädd för nya utmaningar, är väldigt mångfaldig inom yrket och en mästare på föningar, både långhår och korthår.